Integracja

Publikuj na platformie TikTok z jednego miejsca.

Połącz konto TikTok, przesyłaj i planuj filmy oraz śledź ich wyniki. Wszystko działa na oficjalnym API TikToka.

Co daje integracja z TikTok

Cztery rzeczy, które możesz zrobić z poziomu panelu Kwamle Media.

Bezpieczne logowanie przez TikTok

Logujesz się na samym TikToku i zatwierdzasz dokładnie to, co aplikacja może robić. W każdej chwili możesz cofnąć ten dostęp w ustawieniach TikTok.

Przesyłaj i publikuj filmy

Wyślij film bezpośrednio na swój profil jako post lub do skrzynki odbiorczej TikTok jako szkic, który dokończysz w aplikacji TikTok.

Zaplanuj z wyprzedzeniem

Wybierz datę i godzinę, a kolejka opublikuje za ciebie. Każdy post pokazuje swój aktualny status, dopóki film nie zostanie opublikowany.

Śledź swoje wyniki

Wyświetlenia, polubienia, komentarze i udostępnienia twoich ostatnich filmów, automatycznie odświeżane obok liczby obserwujących.

Jak to działa

Od połączenia konta do opublikowanego filmu – w czterech krokach.

1

Połącz konto

Otwórz integrację TikTok w swoim panelu i zatwierdź uprawnienia na ekranie zgody TikTok.

2

Przygotuj post

Prześlij film i napisz opis samodzielnie lub pozwól asystentowi AI przygotować propozycję.

3

Ustaw opcje twórcy

Wybierz, kto może zobaczyć post i czy komentarze, Duet i Stitch są dozwolone, w granicach możliwości twojego konta TikTok.

4

Opublikuj lub zaplanuj

Opublikuj teraz lub dodaj do kolejki, a następnie śledź status, dopóki TikTok nie potwierdzi, że film jest opublikowany.

Zgodne z zasadami TikToka

Integracja została zaprojektowana zgodnie z zasadami dla deweloperów i wytycznymi dotyczącymi udostępniania treści TikToka.

  • Kwamle Media prosi tylko o uprawnienia, których używają funkcje platformy: dane profilu, lista filmów, przesyłanie filmów i publikowanie filmów.
  • Twoje ustawienia prywatności i interakcji są odczytywane z twojego konta TikTok przed każdym postem i nic nie jest wybierane za ciebie.
  • Treści komercyjne są oznaczane własnymi etykietami TikToka: „Treści promocyjne” i „Płatna współpraca”.
  • Filmy są publikowane wyłącznie na połączonym koncie, nigdy na koncie kogoś innego.
  • Tokeny dostępu są przechowywane w formie zaszyfrowanej, a rozłączenie konta usuwa je wraz z każdym zapisanym filmem i statystykami.

Gotowy, aby publikować na TikToku?

Załóż konto, połącz TikTok i opublikuj swój pierwszy film z panelu.